jswebdesign call

Webdesign Zeeland JS Webdesign

Binnendijk 2-118 4424NS Wemeldinge T: 0113-622169 | 06-24692411 

Responsive website

info icon small

Een responsive website past de weergave van de webpagina's automatisch aan aan het apparaat (Smartphone, tablet, computer, TV ) waarmee de website wordt opgevraagd.
Door gebruik te maken van de goede tools en een full-responsive template, het sjabloon dat de weergave van de pagina's op je website vormgeeft en plaatst, realiseren we dat. 

Aan de hand van de breedte van het scherm van het apparaat dat de website opvraagt, wordt de weergave van de pagina's automatisch aangepast, zodat uw informatie altijd optimaal wordt weergegeven.
Via een beheerscherm voor de instellingen van de responsive template is de weergave aan te passen aan de wensen/eisen van je project.

Responsive website projecten

We werken bij het realiseren van een responsive website project met Joomla! cms systemen, waarmee eenvoudig te beheren en makkelijk uitbreidbare websites kunnen worden gerealiseerd.

frde

Nieuw

Marketing

marketing

Veel van onze klanten gebruiken hun website voor marketing van hun bedrijf of organisatie met bijvoorbeeld een nieuwsbrief applicatie, of gebruiken deze om naast de website ook hun intranet te beheren.

 

Cloudoplossingen

cloud

Cloudoplossingen voor het on-line beschikbaar maken van informatie, documenten, contacten en relatie-informatie van uw bedrijf of organisatie.

Het on-line beheren van (grote) documenten en meer met een ®Joomla 3 cms website.

Component ontwerp

ontwerp

JS Webdesign ontwikkelt componenten en templates voor ®Joomla 3 cms websites, waar een groot deel van het internet op draait.

Direct bestellen JSW CRM, JSW Event

 

Website ontwerp en beheer

website

Het gehele traject van idee, plan, webdesign tot oplevering en beheer van uw website en andere toepassingen kunnen we in-house verzorgen.

Hosting

hosting

We adviseren u om de beste hostingoplossing te vinden voor uw project.

Webshop

shop

Ook voor het ontwerpen en bouwen van een webshop kunt u bij JS Webdesign prima terecht.

Nieuwsbrief

nieuwsbrief