jswebdesign call

Webdesign Zeeland JS Webdesign

Binnendijk 2-118 4424NS Wemeldinge T: 0113-622169 | 06-24692411 

Joomla!® CMS

JS Webdesign werkt al sinds 2003 met de diverse versies van dit CMS Systeem.

Over Joomla!® CMS

Dit veelgebruikte artikel en website beheersysteem wordt wereldwijd door miljoenen websites gebruikt als basis voor, en beheer van, de informatie op hun internetpagina's.

Joomla!® is vanaf 2005 beschikbaar en de eerste versies waren gebaseerd op voorganger Mambo.

In januari 2008 is de versie 1.5 uitgebracht en door de vele verbeteringen die in de core waren aangebracht niet meer te vergelijken met de oude situatie.

Migratie naar 2.5 of 3.0
Sinds de zomer van 2012 worden er voor de versie geen veiligheidsupdates meer uitgebracht door de community, zodat het omzetten van . websites die gebouwd zijn met versie 1.5  onderdeel is geworden van onze activiteiten.

Vaak een goed moment om eens serieus naar je website te kijken en van de nieuwste mogelijkheden die er worden geboden kennis te nemen. 

Joomla 2.5 en 3.0

De nieuwe versie Joomla CMS 2.5 is sinds begin dit jaar beschikbaar.

We hebben de eerste projecten met deze nieuwe versie opgeleverd.

De verbeteringen zijn enorm te noemen, met name voor het managen van website in meerdere talen in 1 systeem en websites voor grote organisaties. De verbeteringen en nieuwe functies zijn in het hele systeem aanwezig.

Hier een kleine opsomming:

  • Verbeterde back-end interface
  • Websites in meerdere talen zijn nu in core te realiseren, zonder dat er aparte componenten hiervoor moeten worden geinstalleerd.
  • Uitgebreid rechtensysteem om de rechten van gebruikers en beheerders in te stellen. Dit is 1 van de belangrijkste uitbredingen van Joomla en opent de mogelijkheid voor grote internationale bedrijven Joomla als core voor hun internetactiviteiten te gaan gebruiken.
  • Het up-to-date houden van het CMS systeem is enorm verbeterd. Joomla controleert zelf of er updates zijn en geeft dit weer in de back-end.

Joomla 3.0

De nieuwste versie 3.0 onderscheidt zich van de vorige versies met een vernieuwd design van de beheerschermen en de mogelijkheid om het Twitter Bootstrap Framework voor de templates toe te passen voor zowel front als backend.

Op dit moment zijn de meeste tools die vaak worden gebruikt in een Joomla cms al beschikbaar gemaakt voor 3.0.

Mobiele versie
Twitter Bootstrap maakt het uitbrengen van een website vanuit 1 beheeromgeving die zowel op een gewone computer als op een tablet of smartphone in een aangepaste layout prima wordt weergeven mogelijk.

 

 

 

Marketing

marketing

Veel van onze klanten gebruiken hun website voor marketing van hun bedrijf of organisatie met bijvoorbeeld een nieuwsbrief applicatie, of gebruiken deze om naast de website ook hun intranet te beheren.

Cloudoplossingen

cloud

Oplossingen voor het on-line beschikbaar maken van informatie zoals een klantendatabase, documenten, contacten en relatie-informatie van uw bedrijf of organisatie.

Component ontwerp

ontwerp

JS Webdesign ontwikkelt componenten en templates voor ®Joomla 3 cms websites, waar een groot deel van het internet op draait.

Kijk hier voor JSW CRM, JSW Event en JSW-Fin  

Nieuwe website

shop

Het bouwen van een volledig nieuwe website of een nieuw design kunnen we voor u verzorgen van A-Z.

Van domeinnaam tot en met oplevering.

Meer informatie hoe we dit doen vindt u hier.

Website ontwerp en beheer

website

Het gehele traject van idee, plan, webdesign tot oplevering en beheer van uw website en andere toepassingen kunnen we in-house verzorgen.

Hosting

hosting

We adviseren u om de beste hostingoplossing te vinden voor uw project.

Webshop

winkelwagentje

Ook voor het ontwerpen, bouwen en beheer van een webshop kunt u bij JS Webdesign prima terecht.

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is  de optimale effectieve manier van marketing en contact houden met je klanten.